Vad jag kan hjälpa dig med

Det är lätt att ”fastna´´ i det trygga. Vi lever ofta kvar i relationer vi har haft länge för att det känns tryggt snarare än att vi verkligen fortfarande är lyckliga. Vi har kvar vänskapsrelationer som kanske egentligen inte ger oss något. Vi är kvar på samma jobb alldeles för länge. Varför gör vi då så?

Det är såklart olika för alla men ofta handlar det om att vi är rädda för förändring även fast vi kanske helst skulle skilja oss, byta jobb eller prova den där hobbyn vi alltid velat. Det kan också vara att vi inte litar tillräckligt på oss själva. En del går runt med negativa tankar som tex. vem skulle vilja vara vän med mig, jag skulle nog inte klara av det där jobbet ändå osv.

Det kan också vara att vi aldrig stannar upp och blir medveten om våra egna känslor, tankar och värderingar. Vi bara lever på och är inte medveten om vi egentligen trivs med jobbet, våra vänner och vår partner.

Det kan senare leda till att vi en dag vaknar upp och inser att vi har levt helt tvärtemot vad vi vill och det kan bli en negativ chock för oss. Så att bli medveten är väldigt viktigt.

Vad kan jag då hjälpa dig med?

Jag kan hjälpa dig med att bli mer medveten om vad du vill, hur du skulle vilja leva och vad du skulle vilja ändra. Det kan vara att du vill byta jobb, lämna din partner, skaffa nya vänner, prova nya saker, få bättre självkänsla, våga säga nej, stå upp för dig själv eller våga ta ett steg som du inte riktigt vågar göra.

Lever du ett stressigt liv och inte vet hur du ska få ihop livet för att kunna stressa ned, då kan jag hjälpa dig med att prioritera i livet för att få ett lugnare liv.

Tillsammans hittar vi dina inre svar och gör en planering hur du ska nå det mål du vill, lyckas med förändringen du vill eller att börja älska dig själv.