Om Olivia

Jag heter Olivia Jansson och är 23 år gammal, jag bor i Norrköping. Jag är utbildad undersköterska och har de senaste två åren har jag arbetat som personlig assistent vilket jag trivs otroligt bra med.

Jag brinner för psykologi, personlig utveckling och att hjälpa andra att komma framåt i liv. Jag vill att fler ska få må bra, tro på sig själva och nå deras drömliv.

Jag började med att i början av 2020 gå en kurs i attraktionslagen. Där jag blev certifierad och nu får lära andra hur vi med hjälp av olika strategier och metoder kan attrahera vad vi vill ha i våra liv.

Det var en otroligt lärorik utbildning och det har givit mig så mycket i mitt liv och jag tar inte i när jag säger att mitt liv förändrade sig efter den utbildningen.

Nu går jag en utbildning för att bli certifierad självkänslacoach och kommer när jag är färdigutbildad börja att coacha inom det.

Jag är så lycklig över att få arbeta med det jag brinner för och få hjälpa andra. Jag visste att jag kunde nå var jag vill och gav inte upp min dröm och trodde på mig själv. Det är något vi alla kan bara vi lyssnar på vår inre sanning och tror på att vi kan